Bağış Sonrası Bilgilendirme

Şefkat Eli Derneği’ne Online, EFT veya Havale olarak, yapılan bağışlarda bize bırakılan iletişim numaralarına otomasyon sistemi üzerinden bağışınız derneğimize ulaşmıştır mesajı gönderilmektedir. Tüm bağış organizasyonlarımız Şefkat Eli ekiplerimiz tarafından video kaydı ve fotoğraf çekimi ile kayıt altına alınmaktadır. Aynı zamanda bağışçılarımızın isimlerine özel olarak yapılan bütün dağıtım görüntüleri Whatsapp veya mail olarak hayır sahiplerine ulaştırılmaktadır.

SMS Bağış Hattı Size Mi Ait? Kaç TL Kesiliyor?

SMS bağışı en kısa sürede aktif edilecektir.

Türkiye'den Afrika'ya Uzanan Şefkat Eli
2019 Yılında Neler Yaptık?
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak 2019 yılı içerisinde bağışçılarımızla birlikte büyük işler başardık. Bizleri yanlız bırakmayıp destekleyen bütün bağışçılarımıza teşekkür ederiz… 2019 YILINDA NELER YAPTIK? Asya ve Afrika’da