Kurban Kesimleri nerede ve nasıl yapılıyor

Kurbanın asıl amacı paylaşmak, Allah (CC)'a Yaklaşmaktır.

Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak, Kurban kesim organizasyonlarını unutulan kıta Afrika ülkesi Çad bölgesinde yürütmekteyiz.  Çad ülkesi "Afrika'nın ölü kalbi" olarak bilinmektedir ve dünyanın en yoksul 5. Ülkesidir. Çad Denize kıyısı olmayan bir kara parçası ve etrafı sahra çölleriyle kaplıdır.

Derneğimize; Bağışlanan Vacip Kurbanları vekâlet doğrultusunda her yıl Kurban bayramında kesiyor, Adak, Akika ve Şükür Kurbanlarınızı ise yıl boyunca kesip ihtiyaç sahiplerine Ulaştırıyoruz.

Kesim Süreci ve Geri Dönüş; Kurban bağışınız derneğimize ulaştığı zaman çağrı merkezlerdeki yetkili arkadaşlarımız tarafından aranarak vekâletiniz alınmaktadır. Vekâlet doğrultusunda ortalama kurban kesim süreci 7 ila 10 iş günü kadar sürmektedir. Kurban kesim organizasyonlarımızda bağışçıların isimleri A4 kağıtlarına yazılır ve kesim esnasında okunur, aynı zamanda kurban kesim videosu çekilir daha sonra video klip olarak hazırlanıp bağışçıya Whatsapp veya mail yolu ile ulaştırılır.

Her Gün 5 Bin Kişiye İftar Verilecek
Bizler Vesileyiz Herşey Sizin Eseriniz 2019 Yılı Ramazan
Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak 2019 yılı Ramazan ayı çalışmalarımızı “Ramazan paylaşınca güzel” sloganıyla türkiyemizin ve dünyamızın dört bir tarafında Afrika’da, Arakan’da, Yemen’de, Suriye’de, Filistin
Şefkat Elinden 500 Öğrenciye Kırtasiye ve Giyim Desteği