Bağışımı Nasıl ve Nerede Yapabilirim

İstanbul’da bulunan Şefkat Eli Derneği merkezine gelerek makbuz karşılığında bağışınızı nakdi olarak görevli arkadaşlarımıza teslim edebilirsiniz.

0216 224 2450 – 0539 204 2450 Numaraları telefonlardan çağrı merkezimize ulaşarak bağış yapabilirsiniz.

Derneğimize ait resmi banka hesapları üzerinden, EFT veya Havale olarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Bağışlarınızı Web sitemiz üzerinden Sefkatelidernegi.org.tr  Online olarak kredi, banka kartlarınız aracılığı ile ulaştırabilirsiniz.

Cep Telefonlarınız aracılığı ile Tüm Operatörler üzerinden “BAGİS” yazıp 3823 numaralı hatta mesaj atarak Türkiye genelinde ve gönül coğrafyalarımızdaki ihtiyaç sahiplerine 10 Türk lirası bağışta bulunabilirsiniz.

2019 Yılında Neler Yaptık?
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak 2019 yılı içerisinde bağışçılarımızla birlikte büyük işler başardık. Bizleri yanlız bırakmayıp destekleyen bütün bağışçılarımıza teşekkür ederiz… 2019 YILINDA NELER YAPTIK? Asya ve Afrika’da
Yurt içi Yardım Çalışmalarımız Devam Ediyor
Şefkat Eli insani Yardım Derneği, olarak yardımlaşma paylaşma ve birlik beraberlik olgusunu yeniden canlandırma adına çalışmaya devam ediyoruz. Şefkat Eli Derneği, olarak bağışçılarımızın destekleriyle birçok hayra vesile olmaya kira yardımı, gı
Bot ve Mont Hediyeleri Köy Çocuklarının Yüzlerini Güldürdü