Akika kurbanlarınızı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım.

Vakfınız Da Gönüllü Olarak Çalışabilir Miyim? Size Hangi Konularda Yardımcı Olabilirim?

0216 224 24 50 numaralı telefondan bizimle iletişime geçerek gönüllü çalışmalarımız hakkında detaylı bilgi alabilir ve kayıt yaptırabilirsiniz.

Kermes Düzenleyerek Sizin Adınıza Yardım Toplamak İstiyorum. Bunun İçin Neler Yapmak Gerekiyor? Yasal Prosedür Nedir?

Kermes düzenlenmesi “Yardım Toplama Kanunu” kapsamındadır. Yardım toplamayla ilgili bütün sorularınızı derneğimize gelerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Uygulama: Tüzel kişilikler (dernek-vakıf) veya üç kişi bir araya gelerek il, ilçe dernekler müdürlüğüne başvurup izin aldıktan sonra kermes ve yardım toplama çalışmaları yapabilir. Kermes ve yardım toplamak için izin ve tarih almadan çalışmaya başlanmaması önerilir.

Tanıtım Malzemenizi Nasıl Temin Ederim?

Derneğimizde gönüllü olan herkese tanıtım malzemelerini derneğimizin ana binasından gelip alabilirler. Tanıtım malzemesinin çeşidi ve adet miktarını belirtmek için 0216 224 2450 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz.Yine 0516 224 2450 numaramızı arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.