SAĞLIK OCAĞI;

Afrika’da insanların eğitim ve sağlık alanları oldukça Kısıklı bir alanda yer almaktadır. Sağlık sorunlarının yanında temiz suya erişim ve yetersiz beslenmeden ve sağlık altyapısındaki yetersizlik nedeniyle çeşitli hastalıklardan dolayı her yıl milyonlarca insan hayatını kaybetmektedir. Büyük Külliye Projemiz içerisinde bulunan sağlık ocağı sayesinde en azından külliyenin bulunduğu bölge çevresindeki insanlara ulaşmayı hedefliyor ve onlara sağlık hizmeti vermeyi hedefliyoruz.

Bilal-i Habeşi Mescidi Açılışı
Bilal-i Habeşi Mescidi Açılışı Yaklaşık 5 ay önce hep birlikte başlamış olduğumuz Bilal-i Habeşi mescidimiz 1000 kişinin katılımıyla ilk cuma namazımızı eda ederek ibadete açıldı elhamdülillah. Devletimiz görevlisi Tika Çad koordinatörü Mücahit at
Şefkat Eli Derneği Bilal-i Habeşi Mescidi'ni Bin Kişilik Cuma Namazı İle İbadete Açtı!