Eğer tadını bilirseniz ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir.

Yardım Toplanan Bölgelerde Yardıma İhtiyaç Kalmadığında Toplanan Yardımlar Nerede Kullanılıyor?

Derneğimize ulaştırılan bağışlar ilgili çalışma alanlarında veya yardım ile ilgili kullanılır. Savaş, Doğal afet vb. olayların etkilerinin yok olması, yardımın amacına uygun bir şekilde kullanılıp mağduriyetin giderilmiş olması gibi olaylarda derneğimiz yapılan bağışı benzer özelliklere sahip bir başka çalışmada veya yardımda kullanır.

Ayni Yardım Kabul Ediyor Musunuz?

Şu anda maalesef herhangi bir ayni yardım kabul etmiyoruz.

Yardıma Muhtaçlara Bağışımı Nasıl Ulaştırabilirim?

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği ana binasına gelerek elden nakdi bağışında bulunabilirsiniz.

Online bağış sistemini kullanarak internet sitemiz üzerinden bağış yapabilirsiniz.

Bağışınızı sitemizde yer alan banka hesap numaralarına havale/EFT ile gönderebilirsiniz.

BAGIS yazarak 3823'e SMS göndererek 10₺ bağışta Bulunabilirsiniz.

Yaptığım Bağışın Tarafınıza Ulaşıp Ulaşmadığını Nasıl Öğrenebilirim?

Bağışınızı yaparken bize iletmiş olduğunuz cep telefonu numarasına yapmış olduğunuz bağış bilgileri tarafınıza iletilecektir. Ayrıca 0216 224 2450 numaralı telefondan derneğimizi arayarak yaptığınız bağış ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

Şefkat Eline Hangi Zamanlarda Bağış Yapabilirim?

Dernek ana binası için bağış saatleri hafta içi 09:00’dan 18:00’a kadar, Cumartesi 09:00’dan 15:00’a kadardır. Pazar günleri ana binamız kapalıdır.

Geçmişte Yaptığım Bağışları Nasıl Öğrenebilirim?

Evet İstediğiniz zaman öğrenebilirsiniz. İsterseniz web sitemizde kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek hesabınızı açıp profil kısmından kontrol edebilirsiniz.

Düzenli Ödeme Talimatı İle Bağış Yapabilir miyim?

Maalesef böyle bir bağış sistemimiz şu anda mevcut değildir.

Yurt Dışından Size Nasıl Bağış Yapabilirim?

Yurt dışından derneğimize göndereceğiniz bağışları dolar veya euro hesaplarımıza SWIFT (Şube) kodu ile birlikte EFT yapabilirsiniz. Kredi kartı kullanıyorsanız online bağışta bulunabilirsiniz.

SMS'den Yapılan Bağışlar Kesintiye Uğruyor mu?

Operatör ile yapılan anlaşmamız gereğince, gönderilen bağışta herhangi bir kesintiye uğramıyor.

Bilgilendirme SMS İptalini Nasıl Yapabilirim?

Bilgi amaçlı gönderilen SMS veya e-postaların tarafınıza ulaşmasını istemiyorsanız 0216 224 2450 numaralı telefondan derneğimiz ile iletişime geçip iptalini sağlayabilirsiniz.

3823 SMS Bağış Hattı Size Mi Ait? Kaç TL Kesiliyor?

Evet, Şefkat Eli Derneğine ait.  3823 hattından gönderilen mesajlarda 10TL bağışınız bize ulaştırılıyor.

Vakfınıza Ayni Yardım Bağışlamak İstiyorum, Ekipleriniz Almaya Gelir Mi?

Şu anda maalesef herhangi bir ayni yardım kabul etmiyoruz.

Online Bağışlarda Nasıl Makbuz Alırım?

Online olarak gerçekleştirdiğiniz bağışları kredi kartı veya banka kartınız ile yaptığınız için herhangi bir şekilde makbuz kesilmemektedir. Kart ekstreniz makbuz olarak geçmektedir.

Gayrimenkul Benzeri Bağışlar Yapabiliyor muyuz? Bu Tarz Benzeri Bağışları Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

Derneğimiz gayrimenkul vb. bağışlar yapılabilmektedir. Bağışlanan gayrimenkulün kullanımı ile ilgili bağışçı herhangi bir özel şart belirtilmemişse gayrimenkul vb. bağışlar ile nakdi bağışlar vakfımızın ülke ve yerlerde tespit ettiği ihtiyaçlara göre hazırladığı çalışmaların faaliyete geçirilmesinde kullanılmaktadır. Eğer bağışlanan gayrimenkul vb. için özel bir şart belirtilmişse (cami, okul, yetimhane vb.) bağışın geliri o şarta uygun bir biçimde kullanılır.

Herhangi Bir Ülkeye Nasıl Şartlı Bağış Yapabilirim?

Şefkat Eline şartlı bağışta bulunacak bağışçımız eğer bağışını bankadan yapıyor ise açıklama kısmında şartını belirterek, bağışını dernek ana binamıza gelerek elden yapıyor ise görevliye şartını bildirerek bağışının istediği alanda kullanılmasını sağlar.