Fotoğraflar ve Videolar

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği “Köy okullarına yardım” projesi kapsamında Nevşehir, Niğde, Aksaray bölgelerinde bulunan kuyulutatlar, doğala, sofular ve gülağaç okullarında eğitim gören 350 öğrenciye kışlık bot ve mont hediyeleri tek tek dağıtıldı. Bot ve mont hediyeleri çocuklarımızı çok mutlu etti. çocuklarımızın mutluluğu, hepimizin mutluğu. Bu mutluluğu bizlere yaşatan Şefkat Eli gönüllerimize çok teşekkür ederiz.

EĞİTİM DESTEĞİ VERMEYİ ÖNEMSİYORUZ SİZLERİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ!

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği başkanı Recep Karakaya yaptığı açıklamada, “Anaokulu, İlköğretim ve ortaokul öğrencilerimize faaliyetlerimizi her yıl yapmaya gayret ediyoruz. Özellikle bu yardımlarımızı köy okullarındaki ile alakalı kırtasiye, çanta, Bot, Mont vb. benzeri yardımlar yapmaya gayret ediyoruz. Şefkat Eli Derneği, olarak Eğitime Desteği Önemsiyoruz, bizlere ulaşan bağışlar neticesinde toplanan malzemeleri köy Okullarına götürerek, hem öğrencilerle vakit geçiriyoruz hem de hediyelerimizi veriyoruz. Çocuklar’ bizim en değerli varlığımız ve geleceğimizdir. Hep birlikte el ele vererek Bu tür çalışmalarımıza hız kesmeden ömrümüz yettiğince devam edeceğiz inşallah” dedi.

Bizler de Oradaydık - Elazığ Deprem Bölgesi
24 Ocak Cuma 2020 tarihinde saat 20.55’de Elazığ, Sivrice’de 15 km derinlikte 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından artıcı sarsıntılarda yaşanmaya devam ediyor. Başta Malatya olmak üzere deprem birçok çevre il ve ülkede
Şefkat Elinden 500 Öğrenciye Kırtasiye ve Giyim Desteği
Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bulunan köy okullarında bulunan 500 öğrenciye kırtasiye desteği sağlandı. Kış aylarının yaklaşması il