Fotoğraflar ve Videolar

Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bulunan köy okullarında bulunan 500 öğrenciye kırtasiye desteği sağlandı. Kış aylarının yaklaşması ile birlikte 500 öğrenci kardeşimize bot ve mont gibi kışlık giyim kıyafetleri de hediye edildi. Şimdiye kadar Ağrı, Van, Muş, Kars, Siirt, Bitlis, Erzurum,  Şanlıurfa, Niğde ve Nevşehir’de toplamda 41 köy okuluna giyim ve kırtasiye desteği sağlandı. ‘Çocuklar’ bizim en değerli varlığımız ve geleceğimizdir. desteklerinden dolayı bütün bağışçılarımıza teşekkür ederiz. EĞİTİM DESTEĞİ VERMEYİ ÖNEMSİYORUZ SİZLERİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ!

Bizler Vesileyiz Herşey Sizin Eseriniz 2019 Yılı Ramazan
Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak 2019 yılı Ramazan ayı çalışmalarımızı “Ramazan paylaşınca güzel” sloganıyla türkiyemizin ve dünyamızın dört bir tarafında Afrika’da, Arakan’da, Yemen’de, Suriye’de, Filistin
Şefkat Elinden 500 Öğrenciye Kırtasiye ve Giyim Desteği
Bot ve Mont Hediyeleri Köy Çocuklarının Yüzlerini Güldürdü