Fotoğraflar ve Videolar

Şefkat Eli insani Yardım Derneği, olarak yardımlaşma paylaşma ve birlik beraberlik olgusunu yeniden canlandırma adına çalışmaya devam ediyoruz. Şefkat Eli Derneği, olarak bağışçılarımızın destekleriyle birçok hayra vesile olmaya kira yardımı, gıda yardımı, giyim yardımı, eğitim desteği vb. yardımlarımızla ihtiyaç sahiplerinin mutluklarını paylaşmaya devam ediyoruz. Dernek yetkililerimizden Karakaya; İstanbul’daki ihtiyaç sahibi aileler için bizzat yerinde incelemeler yaparak gıda giyim ve eşya yardımlarının dağıtımlarını gerçekleştirdi. Karakaya Türkiye’de yaşayan ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin birçok ihtiyacı olduğunu ve bağışlarımızdan ellerinden geleni yapmaları için çağrıda bulundu

YURT İÇİ YARDIMLAR KAPSAMINDA NELER YAPABİLİRSİNİZ

Sizlerde kardeşlerimize destek olmak isterseniz elinizdeki sıfır veya ikinci el eşyalar ile birçok ailenin hayatına dokunabilirsiniz, elinizdeki ihtiyaç fazlası bulunan elbise pantolon, ayakkabı, ev eşyası yatak, yorgan gibi eşyalara birçok ihtiyacı var sizlerde yardımlarınızı dernek merkezimize gelerek teslim edebilir veya Türkiye’nin her yerinden bizlere kargo yolu ile ulaştırabilirsiniz. Bütün bağışçılarımızdan bu konuda desteklerini bekliyoruz.

2019 Yılında Neler Yaptık?
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak 2019 yılı içerisinde bağışçılarımızla birlikte büyük işler başardık. Bizleri yanlız bırakmayıp destekleyen bütün bağışçılarımıza teşekkür ederiz… 2019 YILINDA NELER YAPTIK? Asya ve Afrika’da
Yurt içi Yardım Çalışmalarımız Devam Ediyor
Şefkat Elinden 500 Öğrenciye Kırtasiye ve Giyim Desteği
Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bulunan köy okullarında bulunan 500 öğrenciye kırtasiye desteği sağlandı. Kış aylarının yaklaşması il