Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Olarak, Suriye idlib kış çalışmaları kapsamında siz değerli bağışçılarımızın katkılarıyla Hatay Reyhanlı sınır kapısından 1 TIR 25 ton UN 1 TIR 25 ton Kömür tırlarımız hazırlandı ve Suriye idlib'e gönderildi.

“Soğuk Kış Günlerini Sıcacık Ekmek Bağışlarınız ile Isıtıyoruz.”

Şefkat Eli Derneğine Ulaştırmış Olduğunuz Un ve Kömür Bağışlarınız ile Suriye idlib'de Şefkat Eli fırınlarında pişen ekmeklerimiz paketlenerek Yetimhanelerde ve çadır kentlerde ihtiyaç sahibi ailelere günlük olarak dağıtımlarımız devam edecek.

“Eğer Tadını Bilirseniz Ekmeği Paylaşmak Ekmekten Daha Lezzetlidir.”

1 Paket 6’lı Ekmek 5₺

1 Çuval 50 KG. Un 150₺

1 Çuval Kömür 35₺

Bizleri yalnız bırakmayan bağışçılarımıza desteklerinden ötürü aileler, çocuklar ve bölge halkı adına Şefkat Eli insani Yardım Derneği, olarak çok teşekkür ederiz.

2020 Yılı Kurban Organizasyonu
Şefkat Eli, bu bayramda bağışlanan vacip kurban bağışlarını vekaletler doğrultusunda Afrika çad ülkesinde ihtiyaç sahibi mazlum ve muhtaçlar ulaştırdı. Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği 2020 vacip kurban organizasyonunu “Rabbin İçin kurb
2021 Kış Çalışmaları Kapsamında Tırlarımız Suriye İdlib’e Ulaştı