Şefkat Eli, bu bayramda bağışlanan vacip kurban bağışlarını vekaletler doğrultusunda Afrika çad ülkesinde ihtiyaç sahibi mazlum ve muhtaçlar ulaştırdı.

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği 2020 vacip kurban organizasyonunu “Rabbin İçin kurban kes!” sloganıyla, Afrika çad ülkesinde 4 farklı bölgede bağışlanan kurbanlar binlerce insana ulaştırılarak hayır duaları alındı.

2020 yılı kurban çalışması kapsamında Şefkat Eli İnsani Yardım Derneğine bağışta bulunan hayır sahiplerine kurbanlıkların kesimine ait et ve dağıtım görüntüleri de ulaştırdı. Bizleri bu hayırda yalnız bırakmayıp desteğini sağlayan bütün bağışçılarımıza şefkat eli ailesi olarak teşekkür ederiz.

“Bizler Vesileyiz Her şey Sizlerin Eseri”

Afrika'da Suyu Gören Çocukların Sevinci Duygulandırdı
2021 Kış Çalışmaları Kapsamında Tırlarımız Suriye İdlib’e Ulaştı