2021'in İlk Çeyreğinde Çalışmalarımıza Ara Vermeden Devam Ediyoruz

7. Etap Su Kuyusu Açılışları ve Afrika Yardım Organizasyonu Gerçekleştirildi.

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Olarak 2021 Yılı Afrika Yardım Organizasyonları kapsamında 14 – 21 Şubat tarihlerinde 7. Etap Su Kuyusu açılışları ve yardım faaliyetleri gerçekleştirildi.

Şubat 2021’de, Çad’ın başkenti N’Djamena’ya 8-9 saat uzaklıkta elektriği, suyu ve hatta yolu olmayan ihtiyaç sahibi 23 köye ulaşarak temiz su kuyuları açtık.  Daha önce su kuyusu bulunmayan ve yağmur birikintileri ile ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan köylerdeki kardeşlerimizi temiz ve sağlıklı suya kavuşturmanın mutluluğunu misafirlerimiz ile beraber yaşadık ve paylaştık. Açılan “Ümmet Su Kuyularımızın” ve bireysel bağışçılarımızın açtırdığı su kuyuların temel inşa ve yapım görüntüleri katkı ve destekte bulunan bağışçılarımıza SMS olarak videolar ulaştırıldı.

İslami ve insani Yardım Organizasyonları kapsamında N’Djamena’da bulunan eğitim kurumlarında ve medreselerde ilim öğrenen 2500 öğrenciye Kur’an-ı kerim hediyesi ve Medreselerdeki ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye giyim paketi ve ayakkabı hediyeleri teslim edildi.

Afrika ülkeleri açlık seviyelerinin çok yüksek olduğu bölgelerden, insanlar kimi zaman yiyecek bir parça emek dahi maalesef ulaşmakta zorluk çekebiliyorlar. İnsani yardım organizasyonları kapsamında bağışçılarımızın ve gönüllülerimizin tarafımıza ulaştırdığı gıda paketlerini ihtiyaç sahibi 356 aileye ulaştırdık.

Bizleri bu hayırlarda yalnız bırakmayıp destek sağlayan bütün bağışçılarımıza Şefkat Eli olarak teşekkür ederiz…

“Bizler Vesileyiz Her Şey Sizlerin Eseri”

ŞEFKAT ELİ İNSANİ YARDIM DERNEĞİ

2020 Kış Çalışmaları Kapsamında Tırlarımız Suriye İdlib’e Ulaştı
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Olarak, Suriye idlib kış çalışmaları kapsamında siz değerli bağışçılarımızın katkılarıyla Hatay Reyhanlı sınır kapısından 1 TIR 25 ton UN 1 TIR 25 ton Kömür tırlarımız hazırlandı ve Suriye idlib'e gönderildi.
2021 Kış Çalışmaları Kapsamında Tırlarımız Suriye İdlib’e Ulaştı