2021 Kış Çalışmaları Kapsamında Tırlarımız Suriye İdlib’e Ulaştı

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği ve Gönüllülerimiz ile “ İdlib Acil Yardım ” Çalışmaları kapsamında hazırlanan 9 tır insani yardım malzemesi Hatay Reyhanlı sınır kapısında geçirerek Suriye idlib’e gönderdi. Suriye’de uzun yıllardır devam eden iç savaş ve maddi imkansızlıklardan dolayı insanların temel ve gıda ihtiyaçlarına ulaşabilecekleri pek alan bulunmuyor.  İdlib’te yaşanan sel felaketlerine karşılıksız kalmayarak Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Bağışçılarının katkılarıyla hazırlanan insani yardım malzemesi soğuk günlerde ihtiyaç sahibi ailelere moral ve motivasyon olacaktır.

9 TIR İNSANİ YARIM MALZEMESİ

Karakaya; Başlatmış olduğumuz “idlib Acil Yardım” kampanyamıza bağışçılarımız kayıtsız kalmadı ve destek oldular. Hazırlanan tırlarımızda un, gıda, hijyen, kıyafet, kömür, battaniye bebek bezi, ve temel ihtiyaç malzemelerinde uluşmakta. İdlib’de çadır kentlerde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıp dağıtılacak. Rabbim yapılan tüm hayırlı kabul eylesin inşallah.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle zor şartlar altında yaşamlarını devam ettirmeye çalışan kardeşlerimize siz kıymetli bağışçılarımız ile her geçen gün daha çok Şefkat elimizi uzatmış olacağız.

Şefkat Eli Derneği’nden Beykoz Kaymakamlığı’na Ziyaret
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Recep Karakaya ve dernek Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatih Uslu ve Salih Karakaya , Yeni Göreve Başlayan Beykoz Kaymakamı Sn. Esengül Korkmaz Çiçekli’i makamında ziyaret e
2020 Kış Çalışmaları Kapsamında Tırlarımız Suriye İdlib’e Ulaştı
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Olarak, Suriye idlib kış çalışmaları kapsamında siz değerli bağışçılarımızın katkılarıyla Hatay Reyhanlı sınır kapısından 1 TIR 25 ton UN 1 TIR 25 ton Kömür tırlarımız hazırlandı ve Suriye idlib'e gönderildi.