Bilal-i Habeşi Mescidi Açılışı

Yaklaşık 5 ay önce hep birlikte başlamış olduğumuz Bilal-i Habeşi mescidimiz 1000 kişinin katılımıyla ilk cuma namazımızı eda ederek ibadete açıldı elhamdülillah. Devletimiz görevlisi Tika Çad koordinatörü Mücahit ateş' beye katılımından dolayı teşekkür ederiz.

Bu mescid Bilal-i Habeşi mescidi olarak isimlendirildi. Türkiye'den Şefkat Eli Derneği aracılığı ile 1000 kişilik olarak bina edildi. İlk namazı Abdullah Ebubekir nakkas kıldırdı.

Tika koordinatörü Mücahit ateş; Tüm alemi İslam’ın mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Bilindiği gibi Türkiye ve Çad arasındaki Kardeşlik yüzyıllar öncesine dayanıyor bu iki ülke arasındaki Kardeşlik yüzyıllar boyu devam etsin.

Şefkat Eli Derneği başkanı; Recep Karakaya şu an da mescidimizin açılışının sevincini yaşıyoruz. İlerleyen günlerde daha büyük projelerimize devam edeceğiz.

Yüksek meclis camiler İdaresi sorumlusu şeyh Algoni İbrahim Abdullah Muhammed: Türkiye buraya yakın değil çok uzak lakin onlar hayır işlerini yapmak üzere Çad'a Çad’lı kardeşlerine yardım etmeye geldiler, uzaktan gelmelerine rağmen bize bu mescidi hediye ettiler onlara hediyelerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Bütün İslam alemine hayırlı olsun.

2021 Kış Çalışmaları Kapsamında Tırlarımız Suriye İdlib’e Ulaştı
2021'in İlk Çeyreğinde Çalışmalarımıza Ara Vermeden Devam Ediyoruz
2021'in İlk Çeyreğinde Çalışmalarımıza Ara Vermeden Devam Ediyoruz 7. Etap Su Kuyusu Açılışları ve Afrika Yardım Organizasyonu Gerçekleştirildi. Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Olarak 2021 Yılı Afrika Yardım Organizasyonları kapsamında 14