Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak 2019 yılı Ramazan ayı çalışmalarımızı “Ramazan paylaşınca güzel” sloganıyla türkiyemizin ve dünyamızın dört bir tarafında Afrika’da, Arakan’da, Yemen’de, Suriye’de, Filistin ve Gazze de olmak üzere Ramazan’ın bereketi paylaşmak on binlerce ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz ile iftar sofraları kurduk. Binlerce aileye erzak, un, su, gıda yardımları ulaştırdık. Zekat ve fitre bağışları ile ihtiyaç sahiplerinin gönüllerine dokunarak hayır sahipleri için dualarını aldık. Bizler vesileyiz her şey sizin eseriniz. Teşekkür ederiz… Şefkat Eli insani Yardım Derneği “iyi Uzanan Şefkat Eliniz”

Her gün 5 bin kişiye iftar verilecek
2021 Kış Çalışmaları Kapsamında Tırlarımız Suriye İdlib’e Ulaştı