Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak 2019 yılı Ramazan ayı çalışmalarımızı “Ramazan paylaşınca güzel” sloganıyla türkiyemizin ve dünyamızın dört bir tarafında Afrika’da, Arakan’da, Yemen’de, Suriye’de, Filistin ve Gazze de olmak üzere Ramazan’ın bereketi paylaşmak on binlerce ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz ile iftar sofraları kurduk. Binlerce aileye erzak, un, su, gıda yardımları ulaştırdık. Zekat ve fitre bağışları ile ihtiyaç sahiplerinin gönüllerine dokunarak hayır sahipleri için dualarını aldık. Bizler vesileyiz her şey sizin eseriniz. Teşekkür ederiz… Şefkat Eli insani Yardım Derneği “iyi Uzanan Şefkat Eliniz”

Her gün 5 bin kişiye iftar verilecek
2019 Yılında Neler Yaptık?
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak 2019 yılı içerisinde bağışçılarımızla birlikte büyük işler başardık. Bizleri yanlız bırakmayıp destekleyen bütün bağışçılarımıza teşekkür ederiz… 2019 YILINDA NELER YAPTIK? Asya ve Afrika’da