Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği gönüllülerinin bağışları ile iç anadolu bölgesinde köy okullarındaki öğrencilere bot ve mont hediyeleri ulaştırıldı.

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği “Köy okullarına yardım” projesi kapsamında Nevşehir, Niğde, Aksaray bölgelerinde bulunan kuyulutatlar, doğala, sofular ve gülağaç okullarında eğitim gören 350 öğrenciye kışlık bot ve mont hediyeleri tek tek dağıtıldı. Bot ve mont hediyeleri çocuklarımızı çok mutlu etti. çocuklarımızın mutluluğu, hepimizin mutluğu. Bu mutluluğu bizlere yaşatan Şefkat Eli gönüllerimize çok teşekkür ederiz.

EĞİTİM DESTEĞİ VERMEYİ ÖNEMSİYORUZ SİZLERİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ!

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği başkanı Recep Karakaya yaptığı açıklamada, “Anaokulu, İlköğretim ve ortaokul öğrencilerimize faaliyetlerimizi her yıl yapmaya gayret ediyoruz. Özellikle bu yardımlarımızı köy okullarındaki ile alakalı kırtasiye, çanta, Bot, Mont vb. benzeri yardımlar yapmaya gayret ediyoruz. Şefkat Eli Derneği, olarak Eğitime Desteği Önemsiyoruz, bizlere ulaşan bağışlar neticesinde toplanan malzemeleri köy Okullarına götürerek, hem öğrencilerle vakit geçiriyoruz hem de hediyelerimizi veriyoruz. Çocuklar’ bizim en değerli varlığımız ve geleceğimizdir. Hep birlikte el ele vererek Bu tür çalışmalarımıza hız kesmeden ömrümüz yettiğince devam edeceğiz inşallah” dedi.

Fotoğraflar ve Videolar

Bizler Vesileyiz Herşey Sizin Eseriniz 2019 Yılı Ramazan
Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak 2019 yılı Ramazan ayı çalışmalarımızı “Ramazan paylaşınca güzel” sloganıyla türkiyemizin ve dünyamızın dört bir tarafında Afrika’da, Arakan’da, Yemen’de, Suriye’de, Filistin
Fatihin Emaneti Fethin Sembolü Ayasofya Camii Şükür Kurbanı