Destekleriniz ile Şefkat Eli Ekiplerimiz Yangın Bölgelerinde Yaraları Sarmaya Devam Ediyor.

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak, her afette olduğu gibi Antalya Manavgat’ta tüm imkanlarımız ile vatandaşlarımızın yanında olduk. Ülkemizin çeşitli noktalarında meydana gelen yangınlar sebebi ile yangından etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek adına şefkat eli ekibimiz ve gönüllülerimiz ile sahada çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

Yangınların söndürüldüğü bölgelerde köy köy gezerek oluşturduğumuz ihtiyaç listeleri dahilinde bilhassa evleri yanmış vatandaşlarımız için gerekli yaşam, gıda, giyim, hijyen paketi ve hayatta kalan hayvanlar için saman yem ve dahi birçok ihtiyaç ekiplerimiz tarafından giderildi.

Şefkat Eli ekipleri ve gönüllüleri olarak gece saatlerinde çevre illerden tır ve kamyonlar ile gelen yardım malzemelerini depolara indiriyoruz. Köylere büyük araçlar giremediği için malzemeler kamyonet araçlara aktarılıyor ve sabahın ilk saatlerinde yapılan listeler dahilinde köy köy gezerek yardım malzemelerinin dağıtımları gerçekleştiriyoruz.

Umuyoruz ki hem halkımız, hem ormanlarımız en kısa süre içersin de eski güzel günlerine dönecektir.

Resmi makamlar ile görüşmelerimiz tamamlandıktan sonra Şefkat Eli Derneği olarak, 100 bin fidan dikimi ve geçimini hayvancılık ile sağlayan küçükbaş – büyükbaş hayvanlarını kaybeden mağdur vatandaşlarımıza küçükbaş-büyükbaş hayvan desteği sağlayacağız

2020 Kış Çalışmaları Kapsamında Tırlarımız Suriye İdlib’e Ulaştı
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Olarak, Suriye idlib kış çalışmaları kapsamında siz değerli bağışçılarımızın katkılarıyla Hatay Reyhanlı sınır kapısından 1 TIR 25 ton UN 1 TIR 25 ton Kömür tırlarımız hazırlandı ve Suriye idlib'e gönderildi.
2021 Kış Çalışmaları Kapsamında Tırlarımız Suriye İdlib’e Ulaştı
2021'in İlk Çeyreğinde Çalışmalarımıza Ara Vermeden Devam Ediyoruz
2021'in İlk Çeyreğinde Çalışmalarımıza Ara Vermeden Devam Ediyoruz 7. Etap Su Kuyusu Açılışları ve Afrika Yardım Organizasyonu Gerçekleştirildi. Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Olarak 2021 Yılı Afrika Yardım Organizasyonları kapsamında 14