Şefkat Eli insani Yardım Derneği gönüllülerinin katkılarıyla Ayasofya’nın yeniden camii olarak ibadete açılması dolayısıyla Afrika çad ülkesinde dualar eşliğinde şükür kurbanları kesildi.

Fatihin emaneti fethin sembolü ecdadın mirası Ayasofya caminin yeniden ibadete açılması kararı tüm müslüman âlemini sevindirdi. Ayasofya’dan sonra “Mescid-i Aksanın” ve “Kudüs’ün” yeniden fethi için ve tüm dünyada kapatılan camilerin yeniden ibadete açılması için yüce mevla’ya dua ve niyazda bulunuyoruz.

2019 Yılında Neler Yaptık?
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak 2019 yılı içerisinde bağışçılarımızla birlikte büyük işler başardık. Bizleri yanlız bırakmayıp destekleyen bütün bağışçılarımıza teşekkür ederiz… 2019 YILINDA NELER YAPTIK? Asya ve Afrika’da
Bizler de Oradaydık - Elazığ Deprem Bölgesi
24 Ocak Cuma 2020 tarihinde saat 20.55’de Elazığ, Sivrice’de 15 km derinlikte 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından artıcı sarsıntılarda yaşanmaya devam ediyor. Başta Malatya olmak üzere deprem birçok çevre il ve ülkede
Suriye’ye 3 Tır Yardımımız Ulaştı