Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği, Ramazan ayı vesilesiyle hayırseverlerin destekleriyle Türkiye, Afrika, Gazze, Yemen, Arakan ve Suriye'de ihtiyaç sahiplerine yardımlarınızı ulaştırdı.

2021 Ramazan Ayı Yardım Çalışmaları Kapsamında "Ramazan Paylaşınca Güzel" sloganıyla Türkiye'de İhtiyaç Sahibi Ailelere Bim Kart ve Gıda Koli Dağıtımları Yapıldı.

Şefkat Eli Ekipleri Afrika yardım çalışmaları kapsamında Çad ülkesinde "Bilal-i Hebeşi" Mescidinin Açılışını Gerçekleştirildi. ihtiyaç sahibi köylerde su kuyuları açıldı. zor şartlar altında yaşan Afrikali Müslüman kardeşlerimiz için hergün iftar sofraları kuruldu binlerce aileye gıda ve Zekat Fitre dağıtımları gerçekleştirildi. bayram günü yetimler sevindirildi giyim paketleri hediye edildi.

Gazzeli Müslüman kardeşlerimiz yalnız bırakılmadı. hayırseverlerin destekleri ile iftar sofraları kuruldu, gıda paketleri dağıldı. zekat bağışlarınız ile gazzeli kardeşlerimize destek ve morel verildi.

2021 Ramazan yardımları kapsamında iç savaş ve zulmün yorduğu yemende'ki gönül dostlarımız için gıda kolisi, iftariyelik ve günlük olarak su dağıtımları yapıldı.

Bangladeş'te Arakanlı mültecilerin bulunduğu kamplara su kuyuları açıldı gıda kumanya ve iftarlık yemek dağıtımları gerçekleştirildi.

Ramazan Ayı Boyunca Şefkat Eli Fırınlarından günlük ekmek dağıtımları yapıldı. ihtiyaç sahibi aileler için gıda koli dağıtımları gerçekleştirildi.

2021 Ramazan Ayı Yardım Çalışmaları Kapsamında Bizlerden Desteğini Esirğemeyen Kıymetli Bağışçılarımıza Teşekkür Ederiz..

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği

"iyiliğe  Uzanan Şefkat Eliniz."

2020 Kış Çalışmaları Kapsamında Tırlarımız Suriye İdlib’e Ulaştı
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Olarak, Suriye idlib kış çalışmaları kapsamında siz değerli bağışçılarımızın katkılarıyla Hatay Reyhanlı sınır kapısından 1 TIR 25 ton UN 1 TIR 25 ton Kömür tırlarımız hazırlandı ve Suriye idlib'e gönderildi.
2021 Kış Çalışmaları Kapsamında Tırlarımız Suriye İdlib’e Ulaştı
2021'in İlk Çeyreğinde Çalışmalarımıza Ara Vermeden Devam Ediyoruz
2021'in İlk Çeyreğinde Çalışmalarımıza Ara Vermeden Devam Ediyoruz 7. Etap Su Kuyusu Açılışları ve Afrika Yardım Organizasyonu Gerçekleştirildi. Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Olarak 2021 Yılı Afrika Yardım Organizasyonları kapsamında 14