Şefkat Eli 2021 Kurban Bağışlarını İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırdı

Şefkat Eli Derneği, 12 Ülkede ihtiyaç sahibine kurban eti ulaştırdı.

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği, bu yıl ki Kurban Organizasyonu kapsamında “Bu Kurban İçim Rahat” sloganıyla 4 kıta, 12 ülke ve 19 farklı bölgede, binlerce ihtiyaç sahibine kesilen kurbanların etlerini dağıttı.

2021 yılı Kurban Organizasyonu kapsamında dünyada kriz ve afet bölgeleri başta olmak üzere muhtaç, mağdur, mazlum ve zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren insanlara hayırseverlerin emanetleri olan kurban bağışları ulaştırıldı.

Bağışçılardan alınan vekaletler doğrultusunda başta Türkiye olmak üzere Afrika'nın çeşitli ülkeleri, Arakan ve Gazze’nin en yoksul ihtiyaç sahibi bölgelerinde bayramın 3. günü ikindi vaktine kadar belirlenen bölgelerde kesimler gerçekleştirilirken, kesilen hayvanların etleri ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Kurban Bağışı yapan hayırseverlere kesilen kurbanlarının kesim anından video görüntüleri ve et dağıtım görüntüleri cep telefonlarına SMS  olarak iletildi.

2021 Kış Çalışmaları Kapsamında Tırlarımız Suriye İdlib’e Ulaştı
2021'in İlk Çeyreğinde Çalışmalarımıza Ara Vermeden Devam Ediyoruz
2021'in İlk Çeyreğinde Çalışmalarımıza Ara Vermeden Devam Ediyoruz 7. Etap Su Kuyusu Açılışları ve Afrika Yardım Organizasyonu Gerçekleştirildi. Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Olarak 2021 Yılı Afrika Yardım Organizasyonları kapsamında 14