Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Recep Karakaya ve dernek Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatih Uslu ve Salih Karakaya , Yeni Göreve Başlayan Beykoz Kaymakamı Sn. Esengül Korkmaz Çiçekli’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanımız Karakaya; yurt içinde ve yurt dışında yürütülen faaliyetler hakkında bilgil aktardı. Şefkat Eli Yönetim Kurulu Üyelerinden Salih Karakaya Ziyarette Kaymakam Çiçekli'e "Luh" Hediye Etti. Luh Afrika’da insanların Kur’an-ı Kerimi öğrenmek, ezberlemek için ayetleri yazıp sildiği bir tahtadır.

Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli, ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Yöneticilerine teşekkür etti.

Afrika'da suyu gören çocukların sevinci duygulandırdı
2019 Yılında Neler Yaptık?
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak 2019 yılı içerisinde bağışçılarımızla birlikte büyük işler başardık. Bizleri yanlız bırakmayıp destekleyen bütün bağışçılarımıza teşekkür ederiz… 2019 YILINDA NELER YAPTIK? Asya ve Afrika’da