Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bulunan köy okullarında bulunan 500 öğrenciye kırtasiye desteği sağlandı. Kış aylarının yaklaşması ile birlikte 500 öğrenci kardeşimize bot ve mont gibi kışlık giyim kıyafetleri de hediye edildi. Şimdiye kadar Ağrı, Van, Muş, Kars, Siirt, Bitlis, Erzurum,  Şanlıurfa, Niğde ve Nevşehir’de toplamda 41 köy okuluna giyim ve kırtasiye desteği sağlandı. ‘Çocuklar’ bizim en değerli varlığımız ve geleceğimizdir. desteklerinden dolayı bütün bağışçılarımıza teşekkür ederiz.

EĞİTİM DESTEĞİ VERMEYİ ÖNEMSİYORUZ SİZLERİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ!

Şefkat Eli Olarak köy okullarına destek vermeye devam etmek istiyoruz sizlerin de desteklerini bekliyoruz. Kırtasiye desteği içeriği;

| 1 Adet Okul Çantası

| 1 Adet Kalemlik

| 1 Adet Suluk

| 1 Adet Kırmızı Kalem