Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak, Suriye kış çalışmalarımız Kapsamında suriye idlip bölgesine, 1 tır battaniye – bebek bezi – döşek – yorgan vb. ihtiyaç malzemeleri bulunuyor. Çadır kentlerde zorlu kış günlerinde yaşam mücadelesi veren ihtiyaç sahibi aileler için 1 tır 25 ton yakacak kömür. 1 tır 25 ton un ekmek yapılıp dağıtılmak üzere cilve göz sınır kapısından geçerek Suriye’ye ulaştırıldı. şefkat eli fırınlarımıza ulaştırıldı.

Bizleri yalnız bırakmayan bağışçılarımıza desteklerinden ötürü aileler, çocuklar ve bölge halkı adına Şefkat Eli insani Yardım Derneği, olarak çok teşekkür ederiz.

Bizler de Oradaydık - Elazığ Deprem Bölgesi
24 Ocak Cuma 2020 tarihinde saat 20.55’de Elazığ, Sivrice’de 15 km derinlikte 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından artıcı sarsıntılarda yaşanmaya devam ediyor. Başta Malatya olmak üzere deprem birçok çevre il ve ülkede
Yurt içi Yardım Çalışmalarımız Devam Ediyor
Şefkat Eli insani Yardım Derneği, olarak yardımlaşma paylaşma ve birlik beraberlik olgusunu yeniden canlandırma adına çalışmaya devam ediyoruz. Şefkat Eli Derneği, olarak bağışçılarımızın destekleriyle birçok hayra vesile olmaya kira yardımı, gı