Suriye Ekmek Un Ve Ekmek Desteği

Allah’ın yoksullara ve muhtaçlara yardımda bulunun tebliğine uyarak şefkat eli derneğimiz de Suriye’de savaşın hüküm sürdüğü topraklarda kardeşlerimizin hayatlarını idame ettirmeleri için kalıcı çözümler üretmeye ve insani  yardım çalışmalarımıza devam ediyoruz . Bu yardımlar sayesinde savaş sırasında yara almış olan insanların bir nebze olsun mutlu olmasını sağlıyoruz. Aldığımız bağışlar sayesinde sizlerin vesilesi ile  insanların geleceğe umutla bakmasını sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz.

Birleşmiş Milletler’e göre, dünyada 821 milyon kişi, yani yeryüzünde yaşayan 9 kişiden birisi insanın temel ihtiyaç kaynağı olan besine ulaşmakta zorluk çekiyor. Dünyada açlıktan her 5-10 saniyede bir çocuk ölüyor.

Suriye’ye Ekmek Yardımları

Savaş mağduru olan kardeşlerimizin aç kalmaması ve karınlarını  doyurabilmeleri amacıyla günlük ekmek üretimi ve dağıtımı  yapıyoruz. Ekmek yardım desteğimiz derneğimize bağışta bulunan hayırseverlerimizin desteğiyle gerçekleşiyor. Hayırseverlerimizin yaptıkları bağışları bir araya getirerek tırlarımızla ekmeklerin Suriye’de insanların bulunduğu alanlara dağıtıyoruz. Böylelikle kardeşlerimiz günlerini aç geçirmiyorlar. Ayrım yapmadan tüm muhtaçlar için ekmek dağıtımını gerçekleştiriyoruz.

Ekmekler İsimlere Özel Dağıtılıyor

20 yıldır hizmet veren ekmek yardımı derneği olarak bağışlar sayesinde yaptığımız ekmek dağıtımlarını savaşın ilk zamanlarından beri yapıyoruz. Çadırlarda yaşayan Suriyeli kardeşlerimize sizlerin ikramı olan ekmekleri yine sizlere özel olarak  isimlerie özel hazırlanan paketlerimizi günlük olarak belirlediğimiz zamanlarda dağıtarak onların ekmek ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı oluyoruz. Ekmeklerin üretimini ise derneğimize ait olan fırınlarda gerçekleştiriyoruz.

Suriyeli Müslüman kardeşlerimize ekmek alarak yardım etmek isteyen hayırsever insanlarımıza derneğimize ait hesap numarasını sunuyoruz. Böylelikle insanlar ekmek adedine bağlı olarak ücret ödeyip bağışta bulunabiliyorlar. Ekmek bağışı için bilgi almak isteyenler de derneğimizin 0216 224 2450 nolu telefonumuz üzerinden bilgi alabiliyorlar.

Ekmeklik Un Yardımı Yapıyoruz

Suriye için yaptığımız insani yardımlar arasında ekmeklik un yardımı da yer alıyor. Unlarımızı çuvallar halinde tırlarımız aracılığıyla Suriye idlip'e gönderiyoruz. Bu sayede fırınlarda unlardan ekmek üretilerek ekmekler Suriye halkına dağıtılıyor. Un yardımı bağışında da bulunmak isteyen vatandaşlarımızın katkılarıyla belirli aralıklarla yapıyoruz. Böylelikle savaş mağduru olan insanların ekmek yiyebilmeleri için unları fırınlara ulaştırıyoruz. Böylelikle unların kullanımıyla ekmekler üretiliyor ve muhtaçlara dağıtılıyor.

Online Bağışta Bulunmak

Suriye yardım için ekmek veya un çuvalı bağışta bulunmak isteyenler için bağışların online olarak yapılmasını sağlıyoruz. Bu sayede un veya ekmekle bağışta bulunmak isteyen bağışçılarımıza web sayfamızda hesap numaralarımızı vererek istedikleri miktarlarda bağışta bulunmalarını sağlıyoruz.

Hayırsever vatandaşlarımız un veya ekmek için bağış yaparken ad soyad, telefon numarası, adet ve tutar bilgilerini giriyorlar. Böylelikle yapılan bağışların kimler tarafından gerçekleştiğini biliyoruz

BAGIS yazarak 3823'e SMS göndererek 10₺ bağışta Bulunabilirsiniz.

3823 SMS Bağış Hattı Size Mi Ait? Kaç TL Kesiliyor?

Evet, Şefkat Eli Derneğine ait.  3823 hattından gönderilen mesajlarda 10TL bağışınız bize ulaştırılıyor.

Türkiye’den Afrika’ya uzanan şefkat eli
Suriye’ye 3 Tır Yardımımız Ulaştı
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak, Suriye kış çalışmalarımız Kapsamında suriye idlip bölgesine, 1 tır battaniye – bebek bezi – döşek – yorgan vb. ihtiyaç malzemeleri bulunuyor. Çadır kentlerde zorlu kış günlerinde ya
Yurt içi Yardım Çalışmalarımız Devam Ediyor