Gıda Paketi

Şefkat eli insani yardım derneği olarak dinimizin temeli olan yardımlaşmanın öneminin farkında olarak çalışmalar yürütüyoruz. Yaşadıkları savaşlar ve zulümler sebebiyle yiyecek gıda bulamayan insanlar için gıda paketi yardımı yapıyoruz. Böylelikle o insanların birde açlık sebebiyle hayatlarını kaybetmelerinin önüne geçiyoruz. Birleşmiş Milletler’e göre, dünyada 821 milyon kişi, yani yeryüzünde yaşayan 9 kişiden birisi insanın temel ihtiyaç kaynağı olan besine ulaşmakta zorluk çekiyor. Dünyada açlıktan her 5-10 saniyede bir çocuk ölüyor.

Ramazan Ayında Yapılan Gıda Paketi Yardımları

Dernek olarak Ramazan ayında yardımlaşma ve paylaşmanın farkında olarak ihtiyaç sahibi olan kişilere gıda paketi yardımı yapıyoruz. Yaptığımız yardım sayesinde fakir olan insanların iftarlarında sofralarının renklenmesini sağlıyoruz. Gıda paketi yardımını yurt dışında savaş, açlık ve zulüm altında olan ülkeler için gerçekleştiriyoruz. Bu ülkeler Afrika, Suriye, Arakan ve Gazze oluyor. Buralara tırlarımız aracılığıyla gıda paketlerini ulaştırarak muhtaç olan insanlara tek tek dağıtım yapıyoruz.

Derneğimize Yapılan Bağışları Sahiplerine Ulaştırıyoruz

Şefkat eli olarak bizlere yapılan bağış ve yardımlar sayesinde ayakta kalıyoruz. Banka hesapları üzerinden yapılan gıda paketi bağışlarını hazırlayarak zamanında ihtiyaç sahiplerinin ellerine ulaşmasını ve onların aç kalmamasını sağlıyoruz. Paketleri alan insanların mutluluğunu gördükçe de bu işi yaptığımız için bizlerde mutlu oluyoruz.

Gıda Paketlerini Ulaştırdığımız Yerler

Afrika ve Arakan gibi yerlerde açlık oranı çok yüksek olduğundan insanlar yiyecek bir parça ekmek bulamıyorlar. Bizler bu insanlara ulaştırdığımız paketler sayesinde onların birkaç öğünlerini tok geçirmelerini sağlıyoruz. Ayrıca Gazze ve Suriye gibi işgal ve savaşın sürdüğü yerlerde yaşayan kişilerin yiyecek bulma imkanlarının olmadığının farkında olarak onlara da gıda yardımı yapıyoruz. Böylelikle insanların boğazlarından biraz olsun sıcak yemek geçmiş oluyor.

Gıda paketlerinin daha çok insana ulaşabilmesi adına siz hayırseverlerden gıda paketi bağışlarında bulunmanızı ve bu hayırlı işte bizlere destek olmanızı bekliyoruz.

BAGIS yazarak 3823'e SMS göndererek 10₺ bağışta Bulunabilirsiniz.

3823 SMS Bağış Hattı Size Mi Ait? Kaç TL Kesiliyor?

Evet, Şefkat Eli Derneğine ait.  3823 hattından gönderilen mesajlarda 10TL bağışınız bize ulaştırılıyor.

Türkiye'den Afrika'ya Uzanan Şefkat Eli
Afrika’da su kuyuları halkın yüzünü güldürdü
Yurt içi Yardım Çalışmalarımız Devam Ediyor
Şefkat Eli insani Yardım Derneği, olarak yardımlaşma paylaşma ve birlik beraberlik olgusunu yeniden canlandırma adına çalışmaya devam ediyoruz. Şefkat Eli Derneği, olarak bağışçılarımızın destekleriyle birçok hayra vesile olmaya kira yardımı, gı