Afrika Giyim Paketi

2014 yılında resmiyet kazanmış olan kurumumuz, sizlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Sizlerle birlikte dünyanın dört bir tarafında yaşayan mağdur, yoksul, kimsesiz, yaşam mücadelesi veren Müslümanlar için Şefkat Eli Derneği olarak gönüllü şekilde hiçbir çıkar gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız yardımlarınızı doğru yerlere, doğru kişilere ulaştırmak ve gelecek nesiller için daha iyi bir ortam oluşturmak. İnsanların hayatlarına beraber dokunalım Afrika Yardım kampanyalarımıza sizde dahil olun, birçok hastalıkla mücadele eden, susuzluk çeken bu güzel kardeşlerimize insani yardım ulaştırmak için sizde bir adım atın.

Giyim Paket Desteği

Amacımız Afrika'da çok zor şartlar altında yaşamını sürdüren, kardeşlerimize bir nebze olsun katkı sağlayarak daha güzle yaşam şartları sunmak. Bu insanların daha temiz, daha güzel yaşam sürmeleri, için giyim paketi desteği sağlıyoruz. Sizde bu yardıma ortak olmak için bizimle iletişime geçebilir ve bağış yapabilirsiniz. Çok fazla ihtiyaçları olan ve zor şartlarda yaşayan kardeşlerimiz sizin sayenizde daha güzel bir yaşam sürebilir, onları bu ufacık bağışlarınız ile çok mutlu edebilirsiniz.

Elbise Desteği

Düzenlediğimiz yardım kampanyaları ile muhtaç kimselerin hayatlarına dokunmak istiyoruz. Sizde kampanyalarımıza destek vererek, yetim, öksüz ve yardıma muhtaç kişilere elbise desteği sağlayabilirsiniz. Bayrama onlarda mutlu şekilde girebilir, bu bayramda bir çocuğu sevindirmek çok kolay. Sizde yardıma muhtaç olan kişilerin kıyafetlerine sponsor olmak istiyorsanız yardım derneği sayesinde online bağış yaparak destek verebilirsiniz. Bağışlarınız en doğru şekilde değerlendiriliyor ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Yardımlarımız

Yardım derneği olarak tüm ihtiyaç sahiplerine çeşitli projeler yaparak ulaşmaya çalışıyoruz. Giyim, sağlık, yiyecek ve daha birçok konuda sizin desteğinizle ihtiyaçlarına çözüm sunuyoruz. Elinizden geldiği kadar sizde bu yardımlarımıza destek sağlayabilir, hiç görmediğiniz kardeşlerinizi sevindirebilirsiniz. Bir insanı mutlu etmek çok kolay, ayrıntılı bilgi için derneğimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Projelerimiz arasından giyim paketi yardımı içerisinde ayakkabı, çorap, alt üst çamaşır, gömlek, pantolon gibi kıyafetlerden oluşuyor. Allah hayırlarınızı kabul eylesin, sizde ufak bir yardım ile bir aileyi sevindirebilir, ihtiyacını gidermesine vesile olabilirsiniz

BAGIS yazarak 3823'e SMS göndererek 10₺ bağışta Bulunabilirsiniz.

3823 SMS Bağış Hattı Size Mi Ait? Kaç TL Kesiliyor?

Evet, Şefkat Eli Derneğine ait.  3823 hattından gönderilen mesajlarda 10TL bağışınız bize ulaştırılıyor.

Afrika’da su kuyuları halkın yüzünü güldürdü
Bot ve Mont Hediyeleri Köy Çocuklarının Yüzlerini Güldürdü
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği gönüllülerinin bağışları ile iç anadolu bölgesinde köy okullarındaki öğrencilere bot ve mont hediyeleri ulaştırıldı. Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği “Köy okullarına yardım” projesi kapsamında