Cami Ve Mescit Projeleri

2010 yılından beri dünyanın her yerinde mazlum kardeşlerimizi sevindirmeye, ihtiyaçlarınız bir nebze olsun gidermeye çalışıyoruz. Gönüllü olarak çalışan arkadaşlarımız çıkarsız, her gün daha fazla çalışarak daha çok insanı ulaşmayı amaçlıyor. Haksızlığın, adaletsizliğin karşısına dik durmak ve tüm zorluklara rağmen çalışmaya devam etmek en büyük hedefimiz. Sizde bizimle bu büyük projede beraber olabilirsiniz.

Şefkat Eli mazlum, öksüz, yetim, savaş mağduru, kimsesiz, çaresiz kimselerin tüm ihtiyaçlarında yanında olmak için çalışmaya devam ediyor. Sizlerinde desteğiyle Afrika'da birçok projeye imza atmaya devam ediyoruz. Afrika'daki kardeşlerimiz için Cami projesi gerçekleştiriyoruz, sizde bu projeye ortak olabilirsiniz. Bilgi almak ve destek sağlamak için bizimle iletişime geçmeniz yeterli.

Cami Projemiz

Türkiye'den binlerce kilometre uzaklıkta olan Afrika'daki kardeşlerimiz için yaşadığı köylere İslami eğitim ve insani yardım organizasyonları kapsamında hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile kalıcı eserler olarak Mescitler inşa etmeye yapmaya devam ediyor, bahçelerine su kuyuları açıyoruz, Açılan Mescitleri İslami eğitimlerin verildiği ilim talebelerinin yetişebileceği birer medrese haline getirerek bir nebze olsun eğitimlerine ve yaşamlarına destek olmayı amaçlıyoruz.

Şefkat Eli olarak, siz kıymetli bağışçılarımızın desteği sayesinde Afrika'da birçok projeye imza atmaya devam ediyoruz. Afrika'daki kardeşlerimiz için Cami ve Mescit projelerine ortak olabilir ve destek sağlayabilirsiniz.

Su Kuyuları

İnşa ettiğimiz mescit ve Camilerin yanı sıra su kuyuları da yaparak ibadetlerini temiz bir şekilde ihya etmelerini sağlıyoruz. Su kuyusu ve mescit maliyetleri her biri farklı tutarlara denk gelmektedir. Özellikleri bakımından son derece kullanışlı olan yapılarımıza sizde katkı sunarak bir nebze olsun mutluluk katabilirsiniz. İster bir metrekare, isterseniz bir tuğla katın, yeter ki eseriniz kalıcı olsun. Arkanızda kalıcı bir eser bırakmanın yanı sıra ihtiyaç sahiplerine yapacağınız bağış ile sıkıntılarını gidermeye ortak olun.

Birleşmiş Milletler'e bağlı olan UNESCO'nun hazırladığı 2019 Dünya Su Raporuna göre iki milyar insanın temiz su kaynaklarına düzenli bir şekilde erişimi yok, sıhhı tesisatı 4,3 milyar insan kullanmıyor. Su kaynaklarının kısıtlı olması ve artan çevre kirliliği sebebiyle 2050 yılına kadar bu sayının yükselmesi bekleniyor. Oysa sağlıklı ve temiz içilebilir su temel bir insan hakkı olarak kabul ediliyor.

Yardım Projelerimiz

İnsanı yardım derneği sizin sayesinde Afrika'daki tüm Müslüman kardeşlerimizin tüm ihtiyaçlarını gidermek için çalışıyor. Yardım gönderilerinizi bizimle doğru yerlere, doğru kişilere ulaştırabilirsiniz. Sizde bu zor zamanlarda sizler sayesinde yüzü bir nebze olsun gülecek insanlara yardımlarınızı esirgemeyin. Bir projemize sizde destek olarak, birlikte daha fazla büyüyerek daha çok kişiye ulaşmanın mutluluğuna ortak olun.

BAGIS yazarak 3823'e SMS göndererek 10₺ bağışta Bulunabilirsiniz.

3823 SMS Bağış Hattı Size Mi Ait? Kaç TL Kesiliyor?

Evet, Şefkat Eli Derneğine ait.  3823 hattından gönderilen mesajlarda 10TL bağışınız bize ulaştırılıyor.

Afrika’da su kuyuları halkın yüzünü güldürdü
Türkiye'den Afrika'ya uzanan şefkat eli
Şefkat Elinden 500 Öğrenciye Kırtasiye ve Giyim Desteği
Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bulunan köy okullarında bulunan 500 öğrenciye kırtasiye desteği sağlandı. Kış aylarının yaklaşması il