Mobil Uygulamamız

Şefkat eli yardım derneği kuruluşunu tamamladıktan sonra 2014 yılında resmi olarak hizmet vermeye başlamıştır. 2014 yılından günümüze kadar, dünyanın birçok yerindeki yardıma muhtaç insanlara çeşitli yardımları ulaştırmaya çalışmaktadır. Derneğin amacı, sadece Türkiye değil dünya genelindeki ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırabilmektedir. Dernek sayesinde, yardımlarda bulunmak isteyenler, dernek sitesi üzerinden online işlemler yaparak yardımlarda bulunabiliyorlar. Gelişmiş teknoloji ve sistemlerden faydalanılmak istenildiği içi derneğin web sitesi mobil uyumlu olarak tasarlanmıştır. BURAYA TIKLAYARAK MOBİL UYGULAMAMIZI GOOGLE PLAY'DEN İNDİREBİLİRSİNİZ.

Mobil Uygulama

Şefkat eli yardım derneği hizmetlerini takip etmek ve online yardımlarınızı istediğiniz kesimlere ulaştırabilmek için mobil uygulamasını kullanabiliyorsunuz. Mobil uygulamayı kullanmak isteyenler, akıllı cep telefonu ya da tablet gibi mobil cihazların uygulama mağazasından indirme yapabiliyorlar. Şefkat eli insanı yardım derneği mobil uygulaması bölümünde yer alan yükle butonunu tıklayanlar, ücretsiz olarak telefonlarına uygulamayı indirebiliyor ve hemen kullanmaya başlayabiliyorlar. Yardımlarını ihtiyaç sahiplerine hemen ulaştırmak isteyenler, mobil uygulama sayesinde seçtikleri yardım türünde bağışlarını hemen yapabiliyorlar. BURAYA TIKLAYARAK MOBİL UYGULAMAMIZI GOOGLE PLAY'DEN İNDİREBİLİRSİNİZ.

Bağış Türleri

İnsanlar, sadaka, zekat ve çeşitli bağışlarını gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışmaktadır. Şefkat eli insani yardım derneğinin hizmet amacı budur ve tüm bağış türlerini toplayarak, dünya genelindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilmektedir. Mobil uygulamayı kullanmaya başlayanlar, uygulama üzerinden bağış işlemlerini online yaparak, istedikleri zaman bağış yapabiliyorlar. BURAYA TIKLAYARAK MOBİL UYGULAMAMIZI GOOGLE PLAY'DEN İNDİREBİLİRSİNİZ.

İyiliğe uzanan şefkat eliniz sloganı ile açılan mobil uygulama üzerinden hesap oluşturanlar, ana sayfada gösterilen yerler için hemen bağış yapılabiliyor. Mobil uygulama üzerinde yer alan, genel, yetim ve projeler bölümlerini seçerek, bağış türünü belirleyebilirsiniz. Zekat vermek isteyenler, geliştirilmiş olan mobil uygulama üzerinden zekat miktarlarının dünyanın farklı bölgesindeki kişilere hemen ulaşmasını sağlayabilmektedir. BURAYA TIKLAYARAK MOBİL UYGULAMAMIZI GOOGLE PLAY'DEN İNDİREBİLİRSİNİZ.

Uygulamanın İndirilmesi

Cep telefonu kullanıcıları, Android işletim sistemleri için şefkat eli insani yardım derneği mobil uygulamasını hemen indirebiliyorlar. Uygulama mağazasında, mobil uygulama bulunduğunda ve yükle butonu tıklandığında, hızlı bir şekilde telefonu iniyor. Uygulamayı açanlar, kayıt oluyor ve giriş bölümünden, kullanıcı hesaplarına erişim yapabiliyorlar. Kullanıcı hesabında gösterilen bağış yap butonunu seçenler, hangi ülke ya da olay için yardım yapacağını seçebiliyor. Yardım miktarı minimum olarak belirlenmiştir. İsteyenler yardım miktarlarını kendileri istedikleri oranda artırabiliyor. BURAYA TIKLAYARAK MOBİL UYGULAMAMIZI GOOGLE PLAY'DEN İNDİREBİLİRSİNİZ.

Genel Kullanım

Mobil uygulama üzerinde, birçok menü sekmesi yer alıyor. Örneğin ana sayfada derneğimizin güncel olarak dünyada nerelere yardım ulaştırdığı, yardımların nasıl dağıtıldığı gibi bilgilere ulaşabilirsiniz. Mobil uygulamayı kullanmaya başlayanlar, ana sayfa menüsünü sık sık ziyaret ederek, dünya genelindeki yardıma muhtaç insanları ve ne tür yardımların yapılabileceğini görebiliyorlar. Dernek yapılan tüm yardım ve bağışların dağıtımı hakkında bilgi vererek, bağışçıların bağışlarının nereye gittiğini göstermeye çalışıyor. Online bağış menüsünün de ise, nereye, ne kadar bağış yapacaklarını seçtikten sonra bağış yap butonunu tıklayarak işlemlerini hemen yapabiliyorlar. BURAYA TIKLAYARAK MOBİL UYGULAMAMIZI GOOGLE PLAY'DEN İNDİREBİLİRSİNİZ.