Afrika Giyim Paketi

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak, siz kıymetli bağışçılarımız ile birlikte Dünyanın ve Türkiye’mizin her bir tarafında yaşayan mağdur, yoksul, kimsesiz, yaşam mücadelesi veren Müslümanlar için gönüllü şekilde hiçbir çıkar gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız yardımlarınızı doğru yerlere, doğru kişilere ulaştırmak ve gelecek nesiller için daha iyi bir ortam oluşturmak. İnsanların hayatlarına beraber dokunalım Afrika Yardım kampanyalarımıza sizde dahil olun, birçok hastalıkla mücadele eden, susuzluk çeken bu güzel kardeşlerimize ulaşmak için sizde bir adım atın.

Giyim Paket Desteği

Şefkat Eli olarak, Amacımız Afrika'da çok zor şartlar altında yaşamını sürdüren, kardeşlerimize bir nebze olsun katkı sağlayarak daha güzle yaşam şartları sunmak. Bu insanların daha temiz, daha güzel yaşam sürmeleri, için Giyim Paketi desteği sağlıyoruz. Sizde bu yardıma ortak olmak için bizimle iletişime geçebilir ve bağış yapabilirsiniz. Çok fazla ihtiyaçları olan ve zor şartlarda yaşayan kardeşlerimiz sizin sayenizde daha güzel bir yaşam sürebilir, onları bu ufacık bağışlarınız ile çok mutlu edebilirsiniz.

Düzenlediğimiz yardım kampanyaları ile muhtaç kimselerin hayatlarına dokunmak istiyoruz. Sizde kampanyalarımıza destek vererek, yetim, öksüz ve yardıma muhtaç kişilere elbise desteği sağlayabilirsiniz. Kara Kıta Afrika’nın masum yürekli çocuklarının giyimlerine destek olabilir onları mutlu edebilirsiniz. Yolunuzu gözleyen bir çift göz ve sizi kurtuluş olarak gören onlarca yetim, “Umutsuzlara Ümit, Yetimlere Tebessüm Olma Vakti.“

YARDIMLARIMIZ

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak, tüm ihtiyaç sahiplerine çeşitli projeler yaparak ulaşmaya çalışıyoruz. Giyim, sağlık, yiyecek ve daha birçok konuda sizin desteğinizle ihtiyaçlarına çözüm sunuyoruz. Elinizden geldiği kadar sizde bu yardımlarımıza destek sağlayabilir, hiç görmediğiniz kardeşlerinizi sevindirebilirsiniz. Küçük iyiliklerle Bir insanı mutlu edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve bağış için derneğimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Giyim Paketi yardımı içeriğimiz ayakkabı, çorap, alt üst çamaşır, gömlek, pantolon gibi kıyafetlerden oluşuyor. Allah hayırlarınızı kabul eylesin, sizde ufak bir yardım ile bir çocuğu sevindirebilir, ihtiyacını gidermesine vesile olabilirsiniz.

“Umutsuzlara Ümit, Yetimlere Tebessüm Olma Vakti.“

Ayrıtnılı bilgi İçin;

SMS Bağış Hattı Size Mi Ait? Kaç TL Kesiliyor?

SMS bağışı en kısa sürede aktif edilecektir.

Bizler de Oradaydık - Elazığ Deprem Bölgesi
24 Ocak Cuma 2020 tarihinde saat 20.55’de Elazığ, Sivrice’de 15 km derinlikte 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından artıcı sarsıntılarda yaşanmaya devam ediyor. Başta Malatya olmak üzere deprem birçok çevre il ve ülkede
Şefkat Elinden 500 Öğrenciye Kırtasiye ve Giyim Desteği
Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bulunan köy okullarında bulunan 500 öğrenciye kırtasiye desteği sağlandı. Kış aylarının yaklaşması il