Afrika Geçim Kaynağı Bisiklet Projesi

Afrika'da yardıma muhtaç çok fazla insan bulunuyor. Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak, biz yardıma muhtaç aileler nerede olursa olsun gönüllü çalışan proje arkadaşlarımız ile birlikte sizin desteğiniz sayesinde sürekli geçim kaynakları sunuyor ve kimseye muhtaç olamadan hayatlarını iademe ettirmelerine destek oluyoruz. Şefkat Eli olarak sizin destekleriniz ile yoksul, kimsesiz, çaresiz olan Müslüman kardeşlerimize Şefkat elini uzatıyor ve her türlü yardımları için farklı projeler üretmeye devam ediyoruz. Tüm projelerimizi sayfamızdan takip edebilir projelerimize destek sağlayarak yaşamlara dokunabilirsiniz.

AFRİKA'DA GEÇİM

Afrika ülkeleri dünyanın en fakir ülkelerinin başında geliyor, Burada insanların geçimini sağlamaları oldukça zor, Şefkat Eli Derneği olarak, yaptığımız Afrika yardım kampanyaları sayesinde ailelere sürekli geçim kaynağı sunuyoruz. Afrika'da en büyük ihtiyaçlardan biri taşıt, özellikle bisiklet bunlar arasında yer alıyor. Türkiye şartlarına göre Afrika coğrafyasının en değerli aracı bisikletlerdir. Aileler çok uzaklardan bazen kilometrelerce su taşımak zorunda kalıyor. Yardım kampanyamız sayesinde yokluk çeken ve muhtaç durumdaki kardeşlerimize bisiklet yardımı yapıyoruz. Şöyle bir şey var ki Afrika‘da hayat iki tekerleğin üstünde döner, yani sizlerin bizlerin beğenmediği iki tekerlek Afrikalı kardeşlerimiz için hayat demektir. Afrikalı kardeşlerimize hediye ettiğimiz bisikletler sıradan birer bisiklet değil, onların çocuklarının ve ailelerinin rızkı yani geçim kaynağıdır.

AFRİKA’DA NEDEN BİSİKLET TERCİH EDİLİYOR?

Afrikalı kardeşlerimiz için bisiklet bir tercih değil, geçim kaynağı demektir. Sizin yardımlarımız ile hediye ettiğimiz bisikletler onların eğlence kaynağı değil geçim kaynağı haline geliyor. Sizin yaptığınız bağış sayesinde ihtiyacı olan tüm ailelere bisiklet ulaştırarak yaşadıkları zorlukları bir nebze olsun hafifletmeyi amaçlıyoruz. Afrika coğrafyasında masrafı en az en değerli araç bisiklettir. Bisiklet projesi sayesinde kardeşlerimiz geçim kaynaklarını oluşturabiliyor. Sağladığımız bisikletler onların geçim kaynağı haline geliyor, sizde bu projede yer alabilir onların mutluluğuna ortaklık sağlayabilirsiniz. Bisiklet onlar için hayata yeniden başlamak, hayata sımsıkı tutunmak demek, sende bir bisiklet ile kardeşine hayat ol.

YARDIMLARIMIZ

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği siz değerli bağış severlerin sayesinde yardımlarını büyütmeye devam ediyor. Gönüllü çalışan arkadaşlarımız evlerinden kilometrelerce uzakta sizin bağışlarınızı en doğru yere ulaştırmak için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Sizde projelerimizi inceleyerek katkı sağlamak istediğiniz projeyi bize bildirmeniz yeterli, destekleriniz bizim için çok değerli. Tüm projelerimiz yardıma muhtaç ailelerin daha iyi şartlar altında yaşamaları için sizde projelerimize ortak olun.

GEÇİM KAYNAĞI BİSİKLET 750₺

Ayrıntılı Bilgi ve Online Bağış için;

BAGIS yazarak 3823'e SMS göndererek 10₺ bağışta Bulunabilirsiniz.

3823 SMS Bağış Hattı Size Mi Ait? Kaç TL Kesiliyor?

Evet, Şefkat Eli Derneğine ait.  3823 hattından gönderilen mesajlarda 10TL bağışınız bize ulaştırılıyor.

Her gün 5 bin kişiye iftar verilecek
2019 Yılında Neler Yaptık?
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak 2019 yılı içerisinde bağışçılarımızla birlikte büyük işler başardık. Bizleri yanlız bırakmayıp destekleyen bütün bağışçılarımıza teşekkür ederiz… 2019 YILINDA NELER YAPTIK? Asya ve Afrika’da
Şefkat Elinden 500 Öğrenciye Kırtasiye ve Giyim Desteği
Şefkat Eli insani Yardım Derneği olarak yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bulunan köy okullarında bulunan 500 öğrenciye kırtasiye desteği sağlandı. Kış aylarının yaklaşması il