Afrika'da Süt Veren Keçi Projesi

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak, tüm yardıma muhtaç, mazlum, kimsesiz, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyoruz. Bünyemizde gerçekleşen farklı projeler ile her gün bir aileye dokunmaya çalışıyoruz. Siz bağışçılarımızın desteği sayesinde projelerimizi genişleterek sürekli olarak kalıcı çalışmalar yapmaya çalışıyoruz.

Özellikle Afrika'da yardıma muhtaç birçok aile bulunuyor. Bu ailelerin ihtiyaçlarını gidermek için kalıcı çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın arasında “Süt Keçi projesi” yer alıyor. Süt veren keçi projesi ile bir aileye 2 tane süt keçisi hediye veriyoruz. Amacımız kendi geçimlerini sağlamalarına katkıda bulunmak.

SÜT KEÇİ PROJESİ

Afrika'daki kardeşlerimizin geçimlerini sağlamaları amacıyla Şefkat Eli Derneği olarak Süt veren Keçi projesini hayata geçirdik. Proje kapsamında ihtiyacı olan aileye 2 adet süt veren keçi hediye diyoruz. Keçiler bir dişi ve bir erkekten oluşuyor. Bu sayede hem sütünden yararlanarak geçimlerini sağlıyor, hem de doğurganlık olması sebebiyle sürü haline gelmelerini amaçlıyoruz. Böylelikle aile hayvancılık ya da süt ile geçimini idame ettirebiliyor. Kalıcı geçim kaynakları Afrika yardım kampanyalarında çok önemli, amacımız yaptığımız yardımların kalıcı olması. Derneğimize yapacağınız süt veren keçi bağışları sayesinde Afrikalı aileler, geleceğe umutla bakıp, Kendilerine olan inançları artacak.

YARDIM KAMPANYASI

Bir ailenin gelirinin sürekli olabilmesi için keçi yardım kampanyası başlattık. 2 adet süt veren keçi yardımı yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Süt keçileri hediye edeceğimiz aileler arasında yetimler, dullar ve fakir aileler yer alıyor. Sizde bir aileye yardım ederek sürekli geçimlerine katkı sağlayabilirsiniz. Hediye ettiğimiz keçiler bizzat derneğimiz yetkilileri tarafından teslim edildikten sonra kayıt altına alınır ve aileler takip edilir. Süt Keçileri verdiğimiz yerlerde keçilerin yeterli şekilde beslenebilmeleri için yeterli miktarda otlaklar bulunmaktadır. Sizlerde Projemize katkı sağlayarak bizimle birlikte umuda ortak olabilirsiniz.

Derneğimiz İle İletişime Geçin

Yardım derneği olarak yapacağınız tüm yardımlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yapacağınız tüm yardım ve bağışları doğu yere ulaştırarak çalışmalarımızı doğru şekilde sürdürmeyi amaçlıyoruz. Bir ailenin, bir çocuğun mutluluğuna ortak olun, sizin için küçük olan onalar için çok büyük olabilir. Gönüllü çalışanlarımız sizinle daha çok büyüyecek.

SMS Bağış Hattı Size Mi Ait? Kaç TL Kesiliyor?

SMS bağışı en kısa sürede aktif edilecektir.

2019 Yılında Neler Yaptık?
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak 2019 yılı içerisinde bağışçılarımızla birlikte büyük işler başardık. Bizleri yanlız bırakmayıp destekleyen bütün bağışçılarımıza teşekkür ederiz… 2019 YILINDA NELER YAPTIK? Asya ve Afrika’da
Bot ve Mont Hediyeleri Köy Çocuklarının Yüzlerini Güldürdü
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği gönüllülerinin bağışları ile iç anadolu bölgesinde köy okullarındaki öğrencilere bot ve mont hediyeleri ulaştırıldı. Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği “Köy okullarına yardım” projesi kapsamında
2020 Yılı Kurban Organizasyonu