Kur’an-ı Kerim Hediyesi

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak, İslami ve İnsani Yardım Organizasyonları kapsamında ilim talebelerine Kur’an-ı kerim hediyelerinizi ulaştırıyoruz. Yüce dinimizin ilk emri “Oku” “İkra’ bismi rabbikellezi hâlak.” Yani, “Yaratan rabbinin adıyla oku.” (Alak, 96/1) Ayet-i Kerime doğrultusunda kendimize bir görev edinerek kutsal kitabımızı bilmeyen kişilerin öğrenmesini ve Kur’an’a uygun yaşam sürmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz.

KUR’AN-I KERİM HEDİYESİNİN ÖNEMİ

Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim Allah Teâlâ Tarafından Peygamber Efendimiz (S.A.V) Aracılığıyla insanlara ışık olması amacıyla gönderilmiştir. İslami ve İnsani yardım organizasyonları kapsamında Kur’an hediyesini Şefkat Eli olarak hayata geçirmekten gurur duyuyoruz. Bağışlarınız sayesinde daha çok kişinin Kur’an öğrenmesine ve Kur’an sayesinde hakikat yoluna ulaşmalarını sağlıyoruz. Yapılan yardımlarla Kur’an hafızları yetiştiriliyor ve doğru yolda ilerlemelerini sağlamış oluyoruz.

Yokluk içinde olan Afrika gibi Müslüman ülkelerinde eğitim için hafızların Kur’an bulması zor olabiliyor. Afrika’da insanları Kur’an-ı Kerimi öğrenmek için luht denen bir üzerine yazarak silerek öğreniyorlar. Siz kıymetli bağışçılarımızın vesilesi ile her birine Kur’an-ı kerim hediyelerini ulaştırmayı hedefliyor ve amaçlıyoruz.

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak, bağışlanan Kur’an-ı Kerim Hediyelerini Afrika ve Arakan gibi ülkelerde dini eğitim verilen kurslar, okullar ve medreselere ulaştırıyoruz.

Peygamber Efendimiz (S.A.V.) Buyuruyorlar ki “Kim Kur’an-ı Kerim’den bir harf okursa onun için bir iyilik sevabı vardır. Her bir iyiliğin karşılığı on sevaptır .”

Online Bağışlar İle Hizmet Veriyoruz

Kur'an-ı kerim'in eğitim yuvalarına kazandırılması için ortaya koyduğumuz hediye etme hizmetini hayırseverlerin online olarak gerçekleştirmelerini sağlıyoruz. Bu adresimizde bağış yapmak isteyenlerin kullanabilecekleri Kuveyt Türk, Ziraat ve İş Bankaları ile PTT hesap numaralarımız yer alıyor. Bu hesap numaralarını kullanarak bağış yapabiliyorsunuz. Ayrıca hediye için 0216 224 24 50 ve 0539 204 24 50 nolu numaralarımızı arayarak görevlilerimizle hediyenin detaylarını konuşabiliyorlar.

SMS Bağış Hattı Size Mi Ait? Kaç TL Kesiliyor?

SMS bağışı en kısa sürede aktif edilecektir.

Afrika’da su kuyuları halkın yüzünü güldürdü
Türkiye'den Afrika'ya uzanan şefkat eli
2019 Yılında Neler Yaptık?
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak 2019 yılı içerisinde bağışçılarımızla birlikte büyük işler başardık. Bizleri yanlız bırakmayıp destekleyen bütün bağışçılarımıza teşekkür ederiz… 2019 YILINDA NELER YAPTIK? Asya ve Afrika’da