İdlib Şefkat Evi Projesi

İdlib’de derme çatma çadırlarda, çamur içeresindeki kamplarda zor durumda yaşam mücadelesi veren iç savaş mağduru mazlumlara barınma ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için briket ev inşa ediyoruz.

Şefkat Evleri inşa Ediliyor, Aileler Yerleştiriliyor.

Bağışçılarımızın duyarlılığı ve destekleriyle savaş mağduru kardeşlerimiz için briket ev projesi kapsamında ilk etapta hazır olan 60 eve ihtiyaç sahibi aileler yerleştirildi. Hayırseverler vesilesi ile Bombardımanlardan kaçan kardeşlerimizin soğuk ve yağmurlu zamanlarda başlarını sokabilecekleri bir yuvaları oluyor. İnşaatı devam eden briket evler tamamlandıkça ailelerin yerleşimleri yapılmaya devam edecek.

İnşa edilen evler oluşabilecek sel, afet durumuna göre yerden 3 4 metre yükseklikte yapılmaktadır. 1+1 50-55 metre kare olan evlerimizde mutfak, banyo, lavabo gibi ihtiyaç alanları tam teçhizatlı olarak yapılmaktadır.

Destek için;

Çoğunlukla yetim, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahipleri için inşa edilecek olan Şefkat Evlerinin maliyeti 14.000₺’dir. Bağışçılarımız ev projesine hisseli şekilde de destek olabilirler. Hisse bedeli 500₺ olarak belirlenmiştir. Destek olmak isteyen bağışçılarımızın online olarak veya resmi banka hesapları üzerinden destekte ve katkıda bulunabilirler.

Resmi Banka Hesaplarımız;

Ziraat Bankası: TR69 0001 0019 1087 8646 3650 01

Kuveyt Türk: TR12 0020 5000 0944 5448 2000 01

İş Bankası: TR72 0006 4000 0011 2790 4607 63

PTT: 15107776

2020 Kış Çalışmaları Kapsamında Tırlarımız Suriye İdlib’e Ulaştı
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Olarak, Suriye idlib kış çalışmaları kapsamında siz değerli bağışçılarımızın katkılarıyla Hatay Reyhanlı sınır kapısından 1 TIR 25 ton UN 1 TIR 25 ton Kömür tırlarımız hazırlandı ve Suriye idlib'e gönderildi.
2021 Kış Çalışmaları Kapsamında Tırlarımız Suriye İdlib’e Ulaştı
2021'in İlk Çeyreğinde Çalışmalarımıza Ara Vermeden Devam Ediyoruz
2021'in İlk Çeyreğinde Çalışmalarımıza Ara Vermeden Devam Ediyoruz 7. Etap Su Kuyusu Açılışları ve Afrika Yardım Organizasyonu Gerçekleştirildi. Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği Olarak 2021 Yılı Afrika Yardım Organizasyonları kapsamında 14