SURİYE UN YARDIMI

Suriye için yaptığımız insani yardımlar arasında ekmeklik un yardımı da yer alıyor. Unlarımızı çuvallar halinde tırlarımız aracılığıyla Suriye’ye gönderiyoruz. Bu sayede fırınlarda unlardan ekmek üretilerek ekmekler Suriye halkına dağıtılıyor. Un yardımımızı da bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımızın katkılarıyla belirli aralıklarla yapıyoruz. Böylelikle savaş mağduru olan insanların ekmek yiyebilmeleri için unları fırınlara ulaştırıyoruz. Böylelikle unların kullanımıyla ekmekler üretiliyor ve savaş mağduru yoksullara ve muhtaçlara dağıtılıyor.

SURİYE’YE EKMEK YARDIMLARI

Savaş mağduru olan Suriyeli kardeşlerimizin yaşamlarına destek olmak amacıyla günlük olarak ekmek yardımları gerçekleştiriyoruz. Hayırseverlerimizin yaptığı bağışlar ile Un ve Ekmekleri Şefkat Eli fırınlarında pişirerek ortak kamp alanlarında, yetimhanelerde günlük olarak Ayrım yapmadan tüm savaş mağduru yoksul muhtaçlar için dağıtımını gerçekleştiriyoruz.

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak, bağışlar sayesinde yaptığımız ekmek dağıtımlarını savaşın ilk zamanlarından beri gerçekleştiriyoruz. Çadırlarda yaşayan yoksullara ve muhtaçlar için hazırlanan ekmek paketlerimizi günlük olarak belirlediğimiz zamanlarda dağıtarak onların ekmek ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı oluyoruz. Bu hayırda bizlere katkı sağlayan destek olan bütün hayır sahiplerine teşekkür ediyoruz.

Ekmeklik Un Yardımı Yapıyoruz

Suriye için yaptığımız insani yardımlar arasında ekmeklik un yardımı da yer alıyor. Unlarımızı çuvallar halinde tırlarımız aracılığıyla Suriye’ye gönderiyoruz. Bu sayede fırınlarda unlardan ekmek üretilerek ekmekler Suriye halkına dağıtılıyor. Un yardımı bağışında da bulunmak isteyen vatandaşlarımızın katkılarıyla belirli aralıklarla yapıyoruz. Böylelikle savaş mağduru olan insanların ekmek yiyebilmeleri için unları fırınlara ulaştırıyoruz. Böylelikle unların kullanımıyla ekmekler üretiliyor ve muhtaçlara dağıtılıyor.

Online Bağışta Bulunmak

Suriye yardım için ekmek veya un satın alarak bağışta bulunmak isteyenler için bağışların online olarak yapılmasını sağlıyoruz. Bu sayede un veya ekmekle katkıda bulunmak isteyenlere web sayfamızda hesap numaralarımızı vererek istedikleri miktarlarda bağışta bulunmalarını sağlıyoruz.

Hayırsever vatandaşlarımız un veya ekmek için bağış yaparken ad soyad, telefon numarası, adet ve tutar bilgilerini giriyorlar. Böylelikle yapılan bağışların kimler tarafından gerçekleştiğini biliyoruz

SMS Bağış Hattı Size Mi Ait? Kaç TL Kesiliyor?

SMS bağışı en kısa sürede aktif edilecektir.

Afrika'da suyu gören çocukların sevinci duygulandırdı
Türkiye'den Afrika'ya uzanan şefkat eli
Bizler de Oradaydık - Elazığ Deprem Bölgesi
24 Ocak Cuma 2020 tarihinde saat 20.55’de Elazığ, Sivrice’de 15 km derinlikte 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından artıcı sarsıntılarda yaşanmaya devam ediyor. Başta Malatya olmak üzere deprem birçok çevre il ve ülkede