Suriye Yardım

Suriye bölgesinde çıkan iç savaştan dolayı kardeşlerimize yardım yapmaktayız. Orada yaşanan zorluklar, insanların mülteci olarak başka yerlere göç edilmesi, savaşamayacak durumda olan kadınlar ve çocuklar. Onları anlamak zorunda olduğumuzu düşünüyoruz. İnsan ayırt etmeden destek yapılması gerekiliyor.

Bu bölgede her gün onlarca savaş çıkıyor, çocuklar bombaların sesinden uyuyamıyor. Alışkın oldukları bir şey olmadığı için de bu durumu yadsıyamayız. Bizler bulunduğumuz yerde savaş sesi ister miyiz? Eğer olacaksa da başkasından destek beklemek utanılacak bir şey değildir. Onlara destek olmak bizim görevimizdir.

İnsani Destek

Savaştan dolayı zor durumda olan kardeşlerimize destek olmak boynumuzun borcu, dinimizin emridir. Sonuç olarak onların yerinde biz de olabilirdik. Ülkemiz savaşta olabilirdi. Çocuklarımız, kadınlarımız, savaştan dolayı zor durumda olabilirdi. Onlara destek vererek kendi vicdanımızın sesini dinlememiz şarttır. İnsani destek hepimizin yapması gereken bir şey. Bu konuda bilinç sahibi olmalıyız.

Derneğin Kuruluş Amacı

Bu derneği kurmamızın arkasındaki amaç zorda kalan insanlarımıza destek olmalı hallerinizden anlamalıyız.

Yardım Etmek

İnsanlara onlara kimin yardım ettiğini söylemeden iyilik yapmak güzel bir şeydir. Her insana kimin yardım ettiğini söylemek doğru olmaz. Dini değerlerimizce en güzel iyilik gösterişsiz yapılan iyiliktir. Biz bunu kendisine felsefe edinmiş, bu yolda emek harcamış insanlarız.

Şefkat Eli

Biz bu bölgedeki insanlara Şefkat Eli uzatmayı düşünüyoruz siz düşünmüyor musunuz? Mutlaka her insan zor günlerden geçebilir önemli olan zorluk yaşamamak değil o zorluğu nasıl ve kimler sayesinde atlattığımızdır. Çünkü insan kendisine yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz. Bunun karşılığını kendisi veremese de Allah verir. O da size zor zamanlarınızda destek olur ve siz onun sayesinde ancak atlatabilirsiniz.

Hayatta hiçbir şeyiniz de mükemmel olmayabilir, yolunda gitmeyebilir. Bizler dil, din, ırk, cinsiyet fark etmeksizin yardımlarımıza sonuna kadar devam edeceğiz. Tabi insanların bizlere olan inançları sayesinde. Umuyoruz birçok insana yardım edebilir, gerekli desteği sağlayabiliriz. Bugün bizi burada birleştiren şey hepimizin zor günlerinin olması ancak bunları birbirimizin sayesinde atlatabileceğimize olan inancımız.

BAGIS yazarak 3823'e SMS göndererek 10₺ bağışta Bulunabilirsiniz.

3823 SMS Bağış Hattı Size Mi Ait? Kaç TL Kesiliyor?

Evet, Şefkat Eli Derneğine ait.  3823 hattından gönderilen mesajlarda 10TL bağışınız bize ulaştırılıyor.

Türkiye'den Afrika'ya uzanan şefkat eli
Bizler de Oradaydık - Elazığ Deprem Bölgesi
24 Ocak Cuma 2020 tarihinde saat 20.55’de Elazığ, Sivrice’de 15 km derinlikte 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından artıcı sarsıntılarda yaşanmaya devam ediyor. Başta Malatya olmak üzere deprem birçok çevre il ve ülkede
Bizler Vesileyiz Herşey Sizin Eseriniz 2019 Yılı Ramazan