Bizleri yalnız bırakmayan Bağışçılarımıza desteklerinden ötürü aileler, çocuklar ve bölge halkı adına Şefkat Eli insani Yardım Derneği, olarak çok teşekkür ederiz. Hz . Muhammed (S.A.V) | Mescidi Medine | Mescidi Mescid-i | Abdullah Askarov | Camii Nebi| Mescidi Ümmet Su Kuyusu | 1 Ümmet Su Kuyusu | 2 Ümmet Su Kuyusu | 3 Ümmet Su Kuyusu | 4 Ümmet Su Kuyusu | 5 Ümmet Su Kuyusu | 6 Ümmet Su Kuyusu | 7 Ümmet Su Kuyusu | 8 Ümmet Su Kuyusu | 9 Ümmet Su Kuyusu | 10 Ümmet Su Kuyusu | 11 Ümmet Su Kuyusu | 12 Ümmet Su Kuyusu Canlar | 13 Ümmet Su Kuyusu | 14 Ümmet Su Kuyusu | 15 Ümmet Su Kuyusu | 16 Ümmet Su Kuyusu | 17 Ümmet Su Kuyusu | 18 Ümmet Su Kuyusu | 19 Ümmet Su Kuyusu | 20 Ümmet Su Kuyusu | 21 Ümmet Su Kuyusu | 22 Ümmet Su Kuyusu | 23 Ümmet Su Kuyusu | 24 Ümmet Su Kuyusu | 25 Ümmet Su Kuyusu | 26 Ümmet Su Kuyusu | 27 Ümmet Su Kuyusu | 28 Ümmet Su Kuyusu | 29 Ümmet Su Kuyusu | 30 Mafil Askarov - Guzelhan Askarova Su Kuyusu | Sait Selma Büyükaktaş Su Kuyusu | Dilber Coşkun ve Ailesi Su Kuyusu | Kayabaşı Ailesi Su Kuyusu | Göktaş Ailesi Su Kuyusu | Rahmetlikler Su Kuyusu | Poyraz Emin Şentürk Su Kuyusu | Halis Kış Su Kuyusu | Hacı Ali - Hayriye Yılıdırım Su Kuyusu | Hz. Fatıma Su Kuyusu | Hz. Hatice Su Kuyusu | Yapı Ailesi Su Kuyusu | Bozkurt Ailesi Su Kuyusu | Rahmetli Kurtulan Su Kuyusu | Ökkeş ve Meryem Şeker Adına |Kur'an-ı Kerim Dağıtımı Afrika Geçim Kaynağı Bisiklet | Afrika Süt Veren Keçi |1 Afrika Süt Veren Keçi |2 Suriye Un Yardımı 1 | Suriye Un Yardımı 2 | Suriye Ekmek Yardımı | Yurt içi Gıda ve Zekat Yardımı | Suriye Gıda Yardımı | Afrika Gıda Yardımı | Gazze İftar | Arakan İftar | Yemen İftar |   Afrika'da Yüzlerce Tebessüm | Bayramlık Hediye | Afrika Ayakkabı Hediyeleri | Köy Okulları Bot - Mont Dağıtımları| Kirvem Olur Musun? Sünnet Organizasyonu | Kur'an-ı Kerim Dağıtım Organizasyonu| Giyim Paket Dağıtım Organizasyonu|

BAGIS yazarak 3823'e SMS göndererek 10₺ bağışta Bulunabilirsiniz.

3823 SMS Bağış Hattı Size Mi Ait? Kaç TL Kesiliyor?

Evet, Şefkat Eli Derneğine ait.  3823 hattından gönderilen mesajlarda 10TL bağışınız bize ulaştırılıyor.

Her gün 5 bin kişiye iftar verilecek
2019 Yılında Neler Yaptık?
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak 2019 yılı içerisinde bağışçılarımızla birlikte büyük işler başardık. Bizleri yanlız bırakmayıp destekleyen bütün bağışçılarımıza teşekkür ederiz… 2019 YILINDA NELER YAPTIK? Asya ve Afrika’da
Bot ve Mont Hediyeleri Köy Çocuklarının Yüzlerini Güldürdü
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği gönüllülerinin bağışları ile iç anadolu bölgesinde köy okullarındaki öğrencilere bot ve mont hediyeleri ulaştırıldı. Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği “Köy okullarına yardım” projesi kapsamında